Neem contact op met Infra
TelefoonnummerBel met Infra
Infra Techniek
Infra Groep

UW DUURZAME PARTNER IN ASFALTFREZEN

Infra-Techniek is in 2002 opgericht en heeft zich ontwikkeld tot een waardevolle partner in het onderhoud van de infrastructuur voor zowel de publieke als private sector. Door middel van het beschikbare materieel is Infra-Techniek capabel om haar klanten op een uiterst effectieve en efficiënte wijze te kunnen ontzorgen tegen een marktconform kostenniveau.

 

Infra-Techniek is een zuster onderneming van Infra-Service en Infra-Rent. Vanuit deze veelomvattende civiel technische kennis die de diverse ondernemingen gezamenlijk bezitten is Infra-Techniek vanzelfsprekend ook uw partner in uitdagende wegenbouw projecten. Waarbij wij als effectief team uw wegenbouw project of onderhoud op een uiterst efficiënte manier kunnen uitvoeren.

VISIE

Overal waar activiteiten plaats vinden en geleefd wordt dient de infrastructuur als een essentieel onderdeel van onze samenleving. Infra-Techniek wil deze infrastructuur ondersteunen door middel van onafhankelijke dienstverlening en expertise. Vanuit ons brede machinepark zijn onze onafhankelijke diensten zowel in te zetten op kleinschalige wegenbouwprojecten als grootschalige wegenbouwprojecten. Vanuit onze marktpositie is Infra-Techniek in staat om u onafhankelijk van dienst te kunnen zijn en de opdracht naar uw wens te kunnen uitvoeren. Infra-Techniek heeft haar sterke en stabiele marktpositie verkregen door middel van het aanbieden van onafhankelijke freesondersteuning aan diverse opdrachtgevers.

MISSIE

Infra-Techniek speelt graag de verbindende rol in het asfaltfreesonderhoud. Hierin zijn wij in staat een keten van partners, leveranciers en klanten te vormen om zodoende een effectieve en efficiënte samenwerking tot stand te kunnen brengen tegen een acceptabel kostenniveau. Infra-Techniek is continue bezig met innovatie om het machinepark, milieu, partners en klanten minimaal ecologisch en economisch te belasten en dat dragen wij uit met passie!

KERNWAARDEN

De kernwaarden die Infra-Techniek als essentieel ervaart in haar functioneren zijn de 5 V’s.

  • Vertrouwen
  • Vakmanschap
  • Veiligheid
  • Verbinding
  • Vooruit denken

Deze kernwaarden zijn de fundatie van onze organisatie, en worden onderschreven door diverse: licenties, diploma’s, certificaten en tevreden klanten.