W100 CFI

Ontdek het machinepark van Infra-Techniek

Materieel

Frezen
Overig

Voor iedere freesopdracht kan Infra-Techniek u voorzien in het meest effectieve materieel. Infra-Techniek investeert doorlopend in modern en innovatief materieel, om zodoende onafgebroken duurzame kwaliteit en service te kunnen leveren aan haar opdrachtgevers.

Als Infra-Techniek tijdig niet kan beschikken over een specifieke machine die vanuit de opdrachtgever word verwacht zijn wij in staat deze machine vanuit onze partners te kunnen aantrekken tegen een acceptabel kostenniveau.

Indien er een constante marktvraag is vanuit diverse opdrachtgevers voor specifiek materieel, respondeert Infra-Techniek op deze marktvraag met de aanschaf van specialistisch bijkomend materieel.

Daarnaast wordt ons materieel volledig in onze specialistische werkplaats onderhouden door onze ervaren technische afdeling. De constante support vanuit onze technische afdeling garandeert een optimale inzetbaarheid van de machines voor al onze projecten en werkzaamheden. Daarnaast beschikt Infra-Techniek over een materieel dienst die indien nodig support bied op locatie, 7 dagen in de week en 24 uur per dag.

Hebben wij uw interesse gewekt of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met Infra-Techniek voor vrijblijvend advies.

T: 0180 33 08 11
E: info@infra-Techniek.nl

“Infra-Techniek uw Partner in Asfaltfrezen”